in

Marko Lončar; Moji blagdani

Božić i doček nove godine posebno su vrijeme godine kada se svi opustimo, zabavimo i ponekad neželjeno udebljamo 🙂

Marko nam je otkrio kako je proveo svoje blagdane…

 S kime si proveo Božić?

Proveo sam ga sam sa sobom i svojim mislima, te mojom ljubavi psom Thorom. Inače zadnjih par godina Božićne blagdane provodim van lijepe naše. Nažalost ove godine zbog novog normalnog odnosno pandemije sam bio spriječen biti na putovanju u Zanzibaru I Tanzaniji gdje sam sa svojim prijateljom i profesorom Dejanom Nemčićem trebao pomagati djeci u Africi. Nadam se da ove 2021 godine će mi se ta želja ispuniti da I ja dam doprinos tom siromašnom dijelu svijeta.

Koliko Ti znače blagdani?

Znače mi puno, ali su mi emotivno teški jer nisam sa svojom obitelji. Smatram da obitelj i pravi prijatelji su najvrjednije što osoba može imati. Jednog dana nadam se ću imati svoju te blagdani će mi imati još veće značenje i težinu.

Jel’ postaneš super kuhar i slastičar tijekom blagdana?

Nažalost ne, ali postanem pravi hedonist. U tom periodu godine uzmem totalni relaps od treninga i režima prerane. Nadoknadim apsolutno sve želje koje su se nagomilale tijekom godine za slatkim i hranom.

Jel’ se bilo teško pogledati u ogledalo 01.01.?

Nije, potres mi je razbio sva ogledala u stanu. Lucky me 🙂

Što si dobio od djeda božićnjaka?

Žao mi je što ću te razočarati ali ti moram reći da djed mraz odnosno božićnjak ne postoji.

Kako si dočekao novu godinu?

Dočekao sam je uz drage osobe. Malo smo se podružili, pojeli, popili, zapjevali. Bilo je drugačije ali opet posebno i lijepo.


Hvala Ti na vremenu! Nadam se da će sljedeća biti normalna te da ćeš moći sve normalno isplanirati! Btw… ma nemoj, djed božićnjak postoji i nećeš me uvjeriti u suprotno 🙂