in

Luka Hrvatić… Tech youtuber, IG influencer…

Luka Hrvatic poznati je lifestyle, tech youtuber, intagram influencer, osnivač 3.14Media-e… Uz to putuje, vozi motocross, voli avanturističke izazove a ponekad i nadje i vremena za svoj svakodnevni posao video snimatelja, editora i fotografa 🙂

S obzirom na širok opus radnji teško će mi biti sažeti ovaj introduction 

Luka dobro nam došao!

Scrollam kroz Tvoj IG profil, pratim story-e te gledam youtube video-e… pokušavam smisleno otvoriti ovaj interview no ne ide mi… odlučio sam staviti na papir sve radnje kojima se baviš, zatvoriti oči i piknuti prstom na jednu od njih… Bam “Tech Reviews”

Youtube kanal imaš već nekoliko godina, tech review-i su jedna od tematika. Kako si se odlučio na takav potez?

Tehnologija me oduvijek zanimala. Kao mali volio sam igrati se raznim gadgetima, aparatima, otvarati ih i pokušavati skuziti kako funkcioniraju. Danas je to na razini kamera i opreme za snimanje, tech gadgeta.

Video snimanja, editing i fotografija su Tvoj primarni posao.
Na koji način pratis trendove?

Trendove pratim u stranim zemljama. Naše tržište kasni ponekad i nekoliko godina za određenim trendovima, pa je tu prostor za primjeniti “nešto novo” na naše tržište.

Kriraš puno sadržaja, spavaš li uopće?

Spavam. Cijenim jako san i prioritiziram ga naspram posla. Uvijek sam produktivniji kad se dovoljno i kvalitetno naspavam.

Vidim da putuješ… Kakve lokacije preferiras?

Volim razne lokacije. Zimi zimske – alpe, skijalista i priroda, a ljeti šume, more i dalmaciju. Periode izmedu ta da godišnja doba koristim da putujem negdje dalje prema Britaniji ili na drugu stranu – Aziji.

Kako provodiš slobodno vrijeme, ako ga uopće imaš?

Slobodno vrijeme popunim učenjem nečega novoga – učim jezik novi, čitam ili pak gledam videe oko neke nove tehnike snimanja ili montiranja videozapisa.

Korona je uletila na najače, koliko je utjecala na Tvoju svakodnevicu?

Osim što sam odgodio neka veća putovanja i što sam ljetnu sezonu proveo na skroz drugi način, većina svakodnevice je ostala slična kao i ranije. 

Ustajem što ranije mogu, radim na videima ili fotkama te se opuštam hobijima i s prijateljima.

Hvala Ti na vremenu! Da sad ne ispucamo sve teme kojih će biti masu… veselim se idućem susretu! Zipa na motoru 🙂