in

Jelena Lešić… Pink Flamingo!?

Prekrasna Jelena Lešić… Miss Universe Croatia 2005, TV host/presenter i novinar
@HRT, Automarket, Klub7, hrvatska lutrija… samo su neke od svakodnevnih funkcija koje izvršava u svojem sažetom rasporedu.

Uz to skaće padobranom, drifta sa Šebljem, ukrašava instagram sa lijepim slikicama i provodi ljeta sa ovčicama 🙂

Jelena, dobro nam došla!

Kako si u ovim čudnovatim vremenima?

Zdrava sam, to je najbitnije, a uz to imam sreću da radim i dalje. Istina, sve je  u puno manjem obimu nego prije, ali dovoljno da okupiram misli i da se osjećam korisno, a s druge strane  imam napokon i više vremena za sebe. Prijašnjih godina sam imala nenormalan tempo i to znam da  ne bi dobro završilo, tako da mi je dobrodošla ova mirnija 2020.godina. Ali svima nam želim što prije povratak u normalan život, vjerujem da će to uskoro i biti!

Koliko ti “korona party” kvari svakodnevicu?

Izlasci mi ne nedostaju jer nisam ni prije izlazila. Što se tiče svih ostalih evenata i događanja, dobrodošlo mi je da malo predahnem. Jedino što mi nedostaje je za vrijeme lockdowna što nemam gdje popiti kavu na miru i sjesti jesti. Mada ni to nije ništa strašno, bitno je da što prije prođe korona pa ćemo lako sve nadoknaditi.


Čime se baviš?

Bavim se sa svoja 3 posla koja srećom idu i dalje. Klub 7, Automarket i Loto. Kako radim i kao novinarka, dosta vremena i pažnje posvetim kreiranju priloga. U slobodno vrijeme volim pogledati dobar film, izaći malo van i prošetati se  na svježem zraku, a pokušavam i pronaći vrijeme za čitanje.

Imali smo malo čudne blagdane… kako si provela vrijeme?

Blagdane provodim na Lošinju sa suprugom i obitelji. To je tjedan dana mira i odmaranja. Kuhamo, kitimo bor, družimo se… Dok Novu Godinu radim, tada kreće novi poslovni krug…

Gdje je ovčica? 🙂

Ovčicu smo dali u stado kod naših prijatelja, tu je na Lošinju. Lijepo se uklopila u ostatak stada i čak ih je pripitomila. Odlazimo ju ponekad vidjeti, odaziva se i dalje na svoje ime Doggy hahaha

Najljepša Ti Hvala na razgovoru! 🙂 Imamo još puno tema za proći… pričamo uskoro!