in

Erika Kraljević… Fitness djevojka iz Istre! :) :) :)

Erika Kraljević… 26-to godišnja je licencirana fitness trenerica bavi se fitnessom već 6 godina. Radi kao privatni trener u teretani, te kao online fitness coach prati klijentice diljem cijele Hrvatske. Oduvijek, glavna misija bila joj je prikazati fitness kao stil života i dokazati svima, posebno ženama, da se ne smiju bojati teretane i utega.

Svakodnevno komunicira sa curama diljem balkana koje prate njen program i postižu vrhunske rezultate. Online programima bavi se zadnje 4 goidna a iza sebe ima jako puno uspješnih suradnji, lijepih priča i ono najbitnije, sretnih cura! 🙂

Uživa u onome šta radi jer nema veće sreće nego biti glavni krivac zbog kojeg netko trenira, bolje jede i zdravije živi!

Kako Erika provodi svoje dane pročitajte u nastavku…

Erika, Dobro na Došla! 🙂

U fitnessu si već nekoliko godina… Kako si se odlučila na taj potez?

Onog trenutka kada sam odradila svoj prvi trening znala sam da je to nešto čime se želim baviti. Tad još nisam znala kako i kada, ali bila je to ljubav na prvu.

Koliko je bilo kompleksno započeti tu priču i koji dio je bio najteži?

Teško je kao i u svakom poslu, iskreno meni ništa nije prestavljalo problem. Znala sam svoj krajnji cilj i sa strpljenjem i trudom sam išla u tom smjeru. 

Kako usklađuješ obaveze?

Trudim se dobro organizirati vrijeme, posložiti obaveze prema važnosti, zapisivati sve što trebam odraditi. Bez zapisivanja bi vjerovatno sve zaboravila, to mi je itekako pomoglo da se sve obaveze odrade. 

Šta bi savjetovala mladim curama koje žele odabrati fitness kao karijeru?

Moj savjet je svakako da budu naoružane sa strpljenjem. Kao i u svemu u početku ćete puno raditi, a malo dobivati, ali trud i rad se uvijek isplati na kraju, zato odustajanje nikad nije opcija!

Šta bi savjetovala onima koji žele smršaviti a metabolizam nije na njihovoj strani?

Savjetovala bi im da nikako ne odustaju, trebati će više vremena i truda, ali ne postoji metabolizam kojeg dobra prehrana i trening ne mogu pokrenuti. Strpljenje je i ovdje ključan faktor za uspjeh.

Kakav je život u Istri?

Baš nedavno sam se preselila u Zagrebu, i mogu reć da je život u Istri i Zagrebu dan i noć. Svakako će meni Istra uvijek bit dom i broj jedan u mom srcu, no Zagreb naravno nudi puno više poslovnih mogućnosti.

Tajice ili fancy crne hlače na crtu?

Tajice uvijek! 
Doslovno živim samo u tajicama, nema ništa udobije. Iako, se nekada naravno zaželim traperica i ostalih odjevnih kombinacija koje nisu sportske. Međutim od 7 dana u tjednu 5 sam definitivno u tajicama. 

Erika, Hvala Ti na druženju! Nastavljamo uskoro sa još puno zanmljivih tema…