in

Prijedlozi outfit-a za odlazak na kavu

Napokon smo svi dočekali da se kafići otvore. Toliko dugo nismo bili na kavama da smo i zaboravili kako se obući za kavu sa frendicom. Pa evo meni je sinula ideja da vas malo podsjetim na neke obične kombinacije koje mogu izgledati sjajno. Pogledajte u nastavku kako su se naši poznati oblačili za kave i nađite sebe u nekoj od tih kombinacija. Ne zaboravite pogledati moj članak o svakodnevnom make up-u kako bi te upotpunili svoj look https://influenceri.hr/beauty/dnevni-make-up/

Jelena Perić naša poznata influencerica je za kavu doduše samo za van obukla obične plave traperice koje je ukrasila remenom. Malu plavu torbicu je  u kombinirala uz neutralno smeđu  dolčevitu dugih rukava. Da joj ne bude hladno obukla je mali kaputić iste boje kao i dolčevita.

Jelena Perić

Severina Kojić je prošetala splitskom rivom po kavicu u svojoj prugastoj majci  koja izražava njenu slobodu i razigranost. Hladnoća nije mogla doprijeti do nje jer je na sebe stavila smeđi kaput koji joj je do koljena grijao pobrinula se za svoje ruke te umjesto da rrukavice stavi na ruke ona ih je iskoristila kao modni detalj oko vrata. Bijele hlače koje su joj istaknule liniju je upotpunila crnim čizmicama koje su bile nalik na vojničke. I naravno crna torbica sa malim slatkim privjeskom. Uz to sve dodala je sunčane naočale i naušnice.

Severina Kojić

Sonja Kovač se odvažila ovih toplih dana te je pokazala svoje noge tako  što je obukla kratke hlače visokog struka svijetlo smeđe boje. U hlače je uvukla lijepu bijelu dolčevitu. To nije sve što je bijelo Naravno Sanja nije Sanja  bez svojih torbica. Bijela torbica i bijele kaubojske čizmice su odlično pristajali uz smeđi dugi kaput koji ju je grijao. Dugi lančić je poboljšao kombinaciju.

Sonja Kovač

Nika Ilčić se Osijekom prošetala u bijeloj dolčeviti koju je stavila u kožne hlače  koje joj ističu figuru. Na sve to je dodala šuškavi kaput svijetle boje koji joj je bio dužine do koljena.

Nika Ilčić