in ,

Borna Mohač… Moja proljetna moda

Proljeće je vrijeme kada sa sebe skidamo teške zimske kapute, jakne, kape šalove, visoke cipele i slične teške odjevne predmete… zadnjih već par godina svjedočimo poprilično naglom prelasku temperatura iz niskih prema ugodnim. Tako da nas ne čudi da jedan dan izlazimo iz kuće na nula stupnjeva a drugi dan na ugodnih 15-tak…

Kako se Borna snalazi u prelasku na toplije dane, što voli nositi, ima li omiljenu marku odjevnih predmeta čitaj u nastavku…

Borna dobro nam došla! 🙂

Prije svega, voliš li dolazak proljeća, miris procvjetalog zelenila i slične proljetne ugodnosti?

Hej pa prije svega, pozdrav i Tebi! Obožavam proljeće iz više razloga.. Prvi je taj da nam je vrijeme toplije, ja bi rekla ugodno i skidam sve deblje slojeve sa sebe i tako mogu najbolje pokazati svoj odjevni stil. 

Zadnjih par godina svjedočimo naglom rastu temperatura, od nule pa do 15, 20 i više stupnjeva u svega par dana… Kako se nosiš sa time?

Nekak je neuobičajeno kad s nule u roku od 2-3 dana pređemo na stalnih 15 stupnjeva, ali uvijek se uspijem tome prilagoditi bez nekih poteškoća, već mi se tijelo naviklo.

Kad moraš prerošadirati cijeli ormar da bi izmjenila raspored zimske i proljetne odjeće… jesi li sretna? 🙂

Uff, ja “čistim” svoj ormar sigurno par puta godišnje i onda to bude ludilo. Uspijem izbaciti svega 2-3 komada odjeće pa je non stop natrpan, haha. Baš sam neki dan skužila da imam 90% sportske odjeće, mislim da je to očigledan poziv za shopping!

Koji je Tvoj stil u proljetnom periodu?

Moj stil na proljeće je onako opušten i vrlo jednostavan. Volim blage boje poput baby roze i smeđe, a od “zešćih” boja, jako su mi drage royal blue i moja najdraža boja – crvena.

Imaš li omiljeni brand odjeće ili kupuješ odjeću prema tome šta Ti najbolje odgovara u datom trenutku?

Naciljalo si direktno s ovim pitanjem.. Većinu sportske odjeće uzimam u Shoosteru s obzirom da sam i njihov ambasador, a što se tiće neke robe za recimo izlazak u grad na kavu s frendicama, moj prvi odabir je UVIJEK Guess!


Gdje voliš provoditi vrijeme kada zatopli?

Kada zatopli, volim biti uz more ili uz planine. Ali na proljeće mi je i dalje najljepše biti u mom Zagrebu.

7. Koja je tvoja idealna kombinacija za odlazak u grad?

Pa recimo da je vani 15ak stupnjeva, odabrala bi traperice, kraću i užu majicu koja malo otkriva trbuh, kožnu jaknu (obavezno), a cijeli look bi “začinila” decentnom crvenom torbicom!


Borna, Hvala Ti na druženju! Pričamo uskoro…