in

Dnevni make up

Muku mučite dok smislite kako se našminkati za odlazak u trgovinu ili šetnju. Stalno se pitate dali je previše ili premalo šminke i kako će vas drugi gledati. U nastavku popratite neke poznate ličnosti i njihov make up za svaki dan.

Hrvatska poznata pjevačica Lana Jurčević pokazala je svoju jednostavnost make up-a. Uz lagani bež ruž , malo pudera, korektora i svijetlo smeđe boje  na očima pokazuje svoju prirodnu ljepotu.

Lana Jurčević

Antonija Blaće svoje je smeđe oči istaknula sa maskarom uz smeđe sjenilo, te je svoj look upotpunila svijetlo rozim ružem.

Antonija Blaće

Ivana Blažoti Mijoč uz svoju smeđu kosu ukrasila je jednostavnim bež ružom malo rumenila. Svoje oči je istaknula smeđim sjenilom sa malo maskare.

Ivana Blažoti Mijoč

Iako neprepoznatljiva bez svoje uobičajene šminke Jelena Rozga zna za jednostavnost te koristi svijetli ruž malo maskare i olovke za oči. Sve to je upotpunila sa tušem za oči poznat kao eye liner.

Jelena Rozga

Naša odvažna Marijana Batinić se odlučila na malo drugačiju varijantu. Uz klasično smeđe sjenilo, puder i korektor odstupila je od običnog make up-a  i stavila crveni ruž kako bi naglasila svoj široki osmijeh.

Marijana Batinić